Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

Bezichtiging op een hoger level

Gepubliceerd op: 18 januari 2016
Geschreven door: Gerard de Gier

Nederland voert de lijst met innovatie-volgers aan binnen de EU. De vijfde plek van meest innovatieve landen hebben we bereikt. Dat kun je op twee manieren interpreteren. Als één van de kleinste landen in Europa staan we op plek 5! Gebrek aan ruimte betekent in dit geval dus zeker geen gebrek aan vrij denken. Want dat is mede waardoor innovatie ontstaat: ruimte in je hoofd om vrij te denken, anders te kijken naar de wereld om je heen, nieuwe toepassingen kunnen zien voor bestaande systemen en nieuwe systemen of producten kunnen ontwikkelen.

De andere interpretatie heeft betrekking op het aanvoerderschap van de innovatie-volgers. Wij zijn blijkbaar niet zozeer de innoverende partij, als wel degene die bestaande innovaties als beste of liever, slimste kan toepassen. Lijkt mij ook prachtig nieuws! En bovendien heel herkenbaar. Ook in de makelaardij vliegen de innovaties regelmatig over tafel: digitaal bezichtigen, online dossiers en 360 graden foto’s zijn daarvan slechts enkele voorbeelden. Natuurlijk zijn dit allemaal ontwikkelingen die ons werk nog mooier maken en de klant nog beter bedienen. Wij zetten ze dan ook volop in.

‘Maar er moet toch meer zijn’, was een gedachte die mij niet meer los liet. Hoe kun je nou innovaties van buiten de makelaardij naar binnen halen en toepasbaar maken? En na de zoektocht naar het antwoord daarop zijn wij er wel uit! We zetten vol in op de kwaliteit van onze bezichtigingen. Bieden meerwaarde voor onze klanten. Zorgen ervoor dat ze vooraf al een mooie indruk krijgen van een woning die ze gaan bekijken. Alsof ze er al in staan en rondlopen door hun toekomstige huis. We zetten ze letterlijk een bril op, een cardboard VR-bril wel te verstaan. We produceren 3D filmpjes van al het beschikbare beeldmateriaal en vertonen dat via smartphone door de VR-bril.  Levensecht. Daarmee brengen we onze kwaliteit, maar vooral ook onze service naar een hoger level – om in 3D terminologie te blijven.


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Hoekstra & Van Eck opent makelaarskantoor in Leiden

Vrijdag 5 april opent de grootste makelaarsgroep van Nederland, Hoekstra & Van Eck, zijn eerste makelaarskantoor in Leiden. De Leidse makelaar MariŽlle Zaalberg gaat de uitdaging aan om van dit kantoor de grootste te maken in de sleutelstad.

4-4-2019

Hoekstra & van Eck opent tweede kantoor in Almere

Eind januari 2019 opent de grootste makelaar van Nederland, Hoekstra & van Eck makelaars, een tweede vestiging in Almere: Almere Poort. Kantoorleider Jeroen Gerbrands zal eveneens de nieuwe vestiging onder zijn vleugels nemen.

1-2-2019

Online inplannen van bezichtigingen? Wij maken het mogelijk!

18-10-2018

HVE Groep 2e in de top 100 woningmakelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep is tweede geworden in de top 100 woningmakelaardij, een prachtige prestatie! HVE op tweede plek onder Makelaarsland betekent: Nummer 1 als full-service makelaar in Nederland.

22-6-2018

Grote samenvoeging in makelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep sluit een samenwerkingsovereenkomst met Brockhoff Makelaars uit Amstelveen. Brockhoff is inmiddels het derde label binnen de organisatie, die tevens bestaat uit Hoekstra en Van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij.

15-6-2018

Hoe sexy bent u als (nieuwe) werkgever?

Goed personeel is moeilijk te vinden. Hoe zorgt u dat u de ideale werkgever bent en toppers naar u toetrekt en behoudt? Steven Lagerweij van Hoekstra & van Eck belicht de praktijk. En nee, salaris en een vette auto zijn niet de grootste trekkers.

24-5-2018
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep