Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

Bezichtiging op een hoger level

Gepubliceerd op: 18 januari 2016
Geschreven door: Gerard de Gier

Nederland voert de lijst met innovatie-volgers aan binnen de EU. De vijfde plek van meest innovatieve landen hebben we bereikt. Dat kun je op twee manieren interpreteren. Als één van de kleinste landen in Europa staan we op plek 5! Gebrek aan ruimte betekent in dit geval dus zeker geen gebrek aan vrij denken. Want dat is mede waardoor innovatie ontstaat: ruimte in je hoofd om vrij te denken, anders te kijken naar de wereld om je heen, nieuwe toepassingen kunnen zien voor bestaande systemen en nieuwe systemen of producten kunnen ontwikkelen.

De andere interpretatie heeft betrekking op het aanvoerderschap van de innovatie-volgers. Wij zijn blijkbaar niet zozeer de innoverende partij, als wel degene die bestaande innovaties als beste of liever, slimste kan toepassen. Lijkt mij ook prachtig nieuws! En bovendien heel herkenbaar. Ook in de makelaardij vliegen de innovaties regelmatig over tafel: digitaal bezichtigen, online dossiers en 360 graden foto’s zijn daarvan slechts enkele voorbeelden. Natuurlijk zijn dit allemaal ontwikkelingen die ons werk nog mooier maken en de klant nog beter bedienen. Wij zetten ze dan ook volop in.

‘Maar er moet toch meer zijn’, was een gedachte die mij niet meer los liet. Hoe kun je nou innovaties van buiten de makelaardij naar binnen halen en toepasbaar maken? En na de zoektocht naar het antwoord daarop zijn wij er wel uit! We zetten vol in op de kwaliteit van onze bezichtigingen. Bieden meerwaarde voor onze klanten. Zorgen ervoor dat ze vooraf al een mooie indruk krijgen van een woning die ze gaan bekijken. Alsof ze er al in staan en rondlopen door hun toekomstige huis. We zetten ze letterlijk een bril op, een cardboard VR-bril wel te verstaan. We produceren 3D filmpjes van al het beschikbare beeldmateriaal en vertonen dat via smartphone door de VR-bril.  Levensecht. Daarmee brengen we onze kwaliteit, maar vooral ook onze service naar een hoger level – om in 3D terminologie te blijven.


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep