Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

Deze app weet wat je makelaar allemaal voor je doet!

Gepubliceerd op: 27 januari 2016
Geschreven door: Gerard de Gier

Natuurlijk wil je weten wat jouw makelaar allemaal voor je doet om jouw huis te verkopen. Dat is helaas lang niet altijd even duidelijk. Wel bij Hoekstra & van Eck. Vanaf nu bieden we iedere verkoper een eigen app waarop het digitale verkoopdossier 24/7 te bekijken is. Zodat je als het ware ‘live’ met ons mee kunt kijken hoe wij ons werk doen!

Deze unieke mogelijkheid boden we al eerder aan via onze website. Hier tref je in een persoonlijk dossier elke bezichtiging, elk bod, wijzigingen in de presentatie, maar ook harde data over het huis. Dat bleek zo’n succes dat wij gezocht hebben naar een nog prettigere oplossing. En daarom is er nu een app, te downloaden in de App-store of via Google Play en geschikt voor zowel mobiel, tablet of pc.

Alles wat te maken heeft met de verkoop van jouw huis vind je in de app. Zo heb je altijd je huis ‘in je broekzak’ en ben je nog meer betrokken bij het verkoopproces.

We sturen pushberichten als er een bezichtigingsaanvraag binnenkomt. Het voordeel van een pushbericht is dat we heel snel een afspraak met een koper kunnen regelen. We stellen namelijk graag alles in het werk om jouw huis snel en aantrekkelijk te verkopen.

Snel even overleggen of een afspraak inplannen? Daarin waren wij al goed met onze chatservice via de app en onze makelaars die altijd voor je klaar staan. Met deze app is contact echter nog sneller gelegd! In de app zitten alle contactgegevens van jouw makelaar; telefoonnummer en emailadres natuurlijk; allemaal met één ‘touch’ te activeren. Daarmee zijn wij altijd dichtbij!

Gaat nu alle communicatie via app? Natuurlijk niet: we blijven je vooral en graag persoonlijk benaderen. Daarin schuilt volgens ons namelijk de echte kracht van onze makelaars. En door de app krijgen wij juist meer tijd voor het echte persoonlijke contact waarbij we vaker kunnen evalueren om het verkoopproces continu te kunnen verbeteren.


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Hoekstra & Van Eck opent makelaarskantoor in Leiden

Vrijdag 5 april opent de grootste makelaarsgroep van Nederland, Hoekstra & Van Eck, zijn eerste makelaarskantoor in Leiden. De Leidse makelaar MariŽlle Zaalberg gaat de uitdaging aan om van dit kantoor de grootste te maken in de sleutelstad.

4-4-2019

Hoekstra & van Eck opent tweede kantoor in Almere

Eind januari 2019 opent de grootste makelaar van Nederland, Hoekstra & van Eck makelaars, een tweede vestiging in Almere: Almere Poort. Kantoorleider Jeroen Gerbrands zal eveneens de nieuwe vestiging onder zijn vleugels nemen.

1-2-2019

Online inplannen van bezichtigingen? Wij maken het mogelijk!

18-10-2018

HVE Groep 2e in de top 100 woningmakelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep is tweede geworden in de top 100 woningmakelaardij, een prachtige prestatie! HVE op tweede plek onder Makelaarsland betekent: Nummer 1 als full-service makelaar in Nederland.

22-6-2018

Grote samenvoeging in makelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep sluit een samenwerkingsovereenkomst met Brockhoff Makelaars uit Amstelveen. Brockhoff is inmiddels het derde label binnen de organisatie, die tevens bestaat uit Hoekstra en Van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij.

15-6-2018

Hoe sexy bent u als (nieuwe) werkgever?

Goed personeel is moeilijk te vinden. Hoe zorgt u dat u de ideale werkgever bent en toppers naar u toetrekt en behoudt? Steven Lagerweij van Hoekstra & van Eck belicht de praktijk. En nee, salaris en een vette auto zijn niet de grootste trekkers.

24-5-2018
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep