Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

Deze app weet wat je makelaar allemaal voor je doet!

Gepubliceerd op: 27 januari 2016
Geschreven door: Gerard de Gier

Natuurlijk wil je weten wat jouw makelaar allemaal voor je doet om jouw huis te verkopen. Dat is helaas lang niet altijd even duidelijk. Wel bij Hoekstra & van Eck. Vanaf nu bieden we iedere verkoper een eigen app waarop het digitale verkoopdossier 24/7 te bekijken is. Zodat je als het ware ‘live’ met ons mee kunt kijken hoe wij ons werk doen!

Deze unieke mogelijkheid boden we al eerder aan via onze website. Hier tref je in een persoonlijk dossier elke bezichtiging, elk bod, wijzigingen in de presentatie, maar ook harde data over het huis. Dat bleek zo’n succes dat wij gezocht hebben naar een nog prettigere oplossing. En daarom is er nu een app, te downloaden in de App-store of via Google Play en geschikt voor zowel mobiel, tablet of pc.

Alles wat te maken heeft met de verkoop van jouw huis vind je in de app. Zo heb je altijd je huis ‘in je broekzak’ en ben je nog meer betrokken bij het verkoopproces.

We sturen pushberichten als er een bezichtigingsaanvraag binnenkomt. Het voordeel van een pushbericht is dat we heel snel een afspraak met een koper kunnen regelen. We stellen namelijk graag alles in het werk om jouw huis snel en aantrekkelijk te verkopen.

Snel even overleggen of een afspraak inplannen? Daarin waren wij al goed met onze chatservice via de app en onze makelaars die altijd voor je klaar staan. Met deze app is contact echter nog sneller gelegd! In de app zitten alle contactgegevens van jouw makelaar; telefoonnummer en emailadres natuurlijk; allemaal met één ‘touch’ te activeren. Daarmee zijn wij altijd dichtbij!

Gaat nu alle communicatie via app? Natuurlijk niet: we blijven je vooral en graag persoonlijk benaderen. Daarin schuilt volgens ons namelijk de echte kracht van onze makelaars. En door de app krijgen wij juist meer tijd voor het echte persoonlijke contact waarbij we vaker kunnen evalueren om het verkoopproces continu te kunnen verbeteren.


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep