Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

Grote samenvoeging in makelaardij

Gepubliceerd op: 15 juni 2018
Geschreven door: HVE Groep

Grote samenvoeging in makelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep sluit een samenwerkingsovereenkomst met Brockhoff Makelaars uit Amstelveen. Brockhoff is inmiddels het derde label binnen de organisatie, die tevens bestaat uit Hoekstra en Van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij. Deze ontwikkeling sluit uitstekend aan bij de groeiambities en innovatiewens van beide partijen.

Steven Lagerweij, Algemeen Directeur van HvE Groep: “We verwachten dat er in de komende jaren veel gebouwd gaat worden en dat er een blijvende behoefte aan nieuwbouwhuizen zal bestaan. Edwin Brockhoff is een groot expert op dit gebied met een geweldige reputatie. Hij zal aan de leiding van zijn nieuwbouwteam onze portefeuille versneld landelijk uitbreiden. Verder zien wij interessante mogelijkheden voor het versterken van het ijzersterke Brockhoff-label in het werkgebied rond Amstelveen”.

Brockhoff Makelaars is al bijna 50 jaar actief en reeds jarenlang marktleider in Amstelveen en omgeving. Het makelaarsteam hecht veel waarde aan vernieuwing met persoonlijke aandacht en won in het verleden diverse landelijke prijzen voor marketing en innovatieve ideeën.

HvE Groep staat bekend als de meest vooruitstrevende binnen de makelaardij. Zij gebruikt de nieuwste inzichten en technieken in het makelaarsproces ter ondersteuning van 230 medewerkers. Die combineren dat met een sterke persoonlijke benadering op lokaal niveau. Momenteel bestaat de HvE groep uit 25 makelaarskantoren, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 17 hypotheekvestigingen (De Hypotheekshop) en een verzekeringstak.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Steven Lagerweij: 06 33 654 885 of s.lagerweij@hvegroep.nl

 


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep