Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

Hoekstra & Van Eck opent makelaarskantoor in Leiden

Gepubliceerd op: 4 april 2019
Geschreven door:

Vrijdag 5 april opent de grootste makelaarsgroep van Nederland, Hoekstra & Van Eckzijn eerste makelaarskantoor in Leiden. De Leidse makelaar Mariëlle Zaalberg gaat de uitdaging aan om van dit kantoor de grootste te maken in dsleutelstad en omstreken. Deze vestiging zal, net als de andere 27 makelaarskantoren van HvE, worden gewaardeerd om de full service formuleklantvriendelijkheid en innovaties.

“Het resultaat moet de verwachtingen van mijn opdrachtgevers overtreffen.” Met dit motto gaat Zaalberg haar nieuwe uitdaging aan, geflankeerd door officemedewerkster Roos Moret en hypotheekadviseurs Tjark Jong A Pin en Maritza Löhr. In het frisse, gezellige kantoor aan de Schipholweg 61 zullen zij, zoals gebruikelijk bij HvE, iedereen van harte welkom heten met een kopje koffie of thee. Niet alleen voor een professioneel ver- of aankoopadvies kan men hier terecht. Ook de hypotheek en verzekeringen kunnen worden meegenomen in het full service pakket. De locatie is praktisch: gelegen naast het station. Onder andere forenzen kunnen makkelijk binnenwippen voor of na hun reis. In Leiden zijn klanten welkom van …. tot …. om onze medewerkers te ontmoeten. Online is het kantoor bereikbaar tot 23.00 uur.

Perfecte match

In makelaar Zaalberg vond HvE de perfecte match voor de lang gewenste locatie in Leiden. Hier geboren en getogen, begon ze als 18 jarige in het makelaarsvak. Inmiddels is deze vakvrouw 15 jaar en heel veel ervaring en een groot netwerk verder. Ze is jong, zeer professioneel, ondernemend en gepassioneerd. “De waarden van HvE als laagdrempelig, dicht bij de mensen, gezelligheid in combinatie met een uitstekend advies en innovatie, passen precies bij mij. Ik ben blij met dit kantoor. Mensen kunnen hiernaar toe komen voor optimale begeleiding, maar ook om te zien wie ze kunnen vertrouwen met hun huis. Ik deel mijn kennis graag en ga het liefst voor een langdurige vertrouwensrelatie.”

Digitaal gemak

Naast traditionele waarden is voor HvE vooruitstrevendheid een absolute must.

“Dat is ook de reden waarom ik graag voor de grootste makelaar in Nederland wil werken. Innovatie is belangrijk als we onze opdrachtgevers optimaal ten dienst willen zijn. Digitaal gemak, als direct online afspraken inplannen, digitaal klantendossier en woningwaarde opvragen via whatsapp, is een absoluut pluspunt in de relatie met onze klanten. Hierdoor houden wij meer tijd over voor persoonlijke aandacht en professionalisering.” Volgens Zaalberg een waardevol onderscheidend vermogen ten opzichte van de andere makelaars in de buurt. Voorop lopen met de snel veranderende markt is in de visie van HvE van groot belang.

Breaking News: al voor de opening heeft kantoor Leiden woningen in verkoop gekregen!

* Instagram account: Marielledemakelaar

Hoekstra & Van Eck is de grootste en meest innovatieve makelaar van Nederland. Momenteel bestaat de Hoekstra & van Eck groep uit 28 bestaande woningmakelaarskantoren, landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 18 hypotheekvestigingen en Hoekstra & van Eck/Hendriks verzekeringen. Met maar liefst 230 medewerkers

Noot voor de redactie: Voor meer informatie, interviews en fotomateriaal kunt u contact opnemen met Mariëlle , leiden@hoekstraenvaneck.nl of via mobiel 06-50000794 


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Hoekstra & Van Eck opent makelaarskantoor in Leiden

Vrijdag 5 april opent de grootste makelaarsgroep van Nederland, Hoekstra & Van Eck, zijn eerste makelaarskantoor in Leiden. De Leidse makelaar MariŽlle Zaalberg gaat de uitdaging aan om van dit kantoor de grootste te maken in de sleutelstad.

4-4-2019

Hoekstra & van Eck opent tweede kantoor in Almere

Eind januari 2019 opent de grootste makelaar van Nederland, Hoekstra & van Eck makelaars, een tweede vestiging in Almere: Almere Poort. Kantoorleider Jeroen Gerbrands zal eveneens de nieuwe vestiging onder zijn vleugels nemen.

1-2-2019

Online inplannen van bezichtigingen? Wij maken het mogelijk!

18-10-2018

HVE Groep 2e in de top 100 woningmakelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep is tweede geworden in de top 100 woningmakelaardij, een prachtige prestatie! HVE op tweede plek onder Makelaarsland betekent: Nummer 1 als full-service makelaar in Nederland.

22-6-2018

Grote samenvoeging in makelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep sluit een samenwerkingsovereenkomst met Brockhoff Makelaars uit Amstelveen. Brockhoff is inmiddels het derde label binnen de organisatie, die tevens bestaat uit Hoekstra en Van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij.

15-6-2018

Hoe sexy bent u als (nieuwe) werkgever?

Goed personeel is moeilijk te vinden. Hoe zorgt u dat u de ideale werkgever bent en toppers naar u toetrekt en behoudt? Steven Lagerweij van Hoekstra & van Eck belicht de praktijk. En nee, salaris en een vette auto zijn niet de grootste trekkers.

24-5-2018
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep