Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

HVE Groep 2e in de top 100 woningmakelaardij

Gepubliceerd op: 22 juni 2018
Geschreven door: Sanne Timmerman

Hoekstra en Van Eck Groep is tweede geworden in de top 100 woningmakelaardij, een prachtige prestatie! HVE op tweede plek onder Makelaarsland betekent: Nummer 1 als full-service makelaar in Nederland. Ook op lokaal niveau zijn mooie resultaten behaald: Nummer 1 in Amsterdam, Nummer 3 in Flevoland en Nummer 5 in Zuid Kennemerland. Onze nieuwe label Brockhoff Makelaars krijgt ook een mooie plek op de lijst, zij staan op de 96e plek. Dit is een mooie prestatie met één vestiging en het grote aanbod nieuwbouw dat niet in de telling is opgenomen.

Steven Lagerweij, Algemeen directeur HVE groep, is trots op deze bekroning. ‘We hebben met het hele team hard gewerkt. Dit resultaat van 3055 transacties betekent een groei van 9% ten opzichte van vorig jaar. Maar liefst 750 transacties meer. We zijn ook trots dat we als beste full-service bureau onder een internetmakelaar staan en eigenlijk nummer 1 zijn van de full-service makelaars’, zegt Steven Lagerweij. HVE heeft ook een groot aandeel nieuwbouw en verkoop van financiële producten die niet worden meegenomen in de lijst.

Hoekstra en van Eck Groep is trots op deze mooie plaats in de Top 100 woningmakelaardij. Vooral omdat de groep in 2015 ook tweede werd. Hoekstra en van Eck is blijven innoveren, vernieuwing is een van de belangrijkste aspecten binnen de organisatie. Alleen zo kun je voorop blijven lopen. Met de Whatsapp-service die in 2017 werd gelanceerd is 24/7 bereikbaarheid een feit. Ook komt er een nieuwe tool aan: het online inplannen van bezichtigingen. Want zoals de groep al zei; innovatie is onmisbaar, alleen zo kunnen we voldoen aan de verwachtingen van de klanten.


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep