Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

HVE Groep 2e in de top 100 woningmakelaardij

Gepubliceerd op: 22 juni 2018
Geschreven door: Sanne Timmerman

Hoekstra en Van Eck Groep is tweede geworden in de top 100 woningmakelaardij, een prachtige prestatie! HVE op tweede plek onder Makelaarsland betekent: Nummer 1 als full-service makelaar in Nederland. Ook op lokaal niveau zijn mooie resultaten behaald: Nummer 1 in Amsterdam, Nummer 3 in Flevoland en Nummer 5 in Zuid Kennemerland. Onze nieuwe label Brockhoff Makelaars krijgt ook een mooie plek op de lijst, zij staan op de 96e plek. Dit is een mooie prestatie met één vestiging en het grote aanbod nieuwbouw dat niet in de telling is opgenomen.

Steven Lagerweij, Algemeen directeur HVE groep, is trots op deze bekroning. ‘We hebben met het hele team hard gewerkt. Dit resultaat van 3055 transacties betekent een groei van 9% ten opzichte van vorig jaar. Maar liefst 750 transacties meer. We zijn ook trots dat we als beste full-service bureau onder een internetmakelaar staan en eigenlijk nummer 1 zijn van de full-service makelaars’, zegt Steven Lagerweij. HVE heeft ook een groot aandeel nieuwbouw en verkoop van financiële producten die niet worden meegenomen in de lijst.

Hoekstra en van Eck Groep is trots op deze mooie plaats in de Top 100 woningmakelaardij. Vooral omdat de groep in 2015 ook tweede werd. Hoekstra en van Eck is blijven innoveren, vernieuwing is een van de belangrijkste aspecten binnen de organisatie. Alleen zo kun je voorop blijven lopen. Met de Whatsapp-service die in 2017 werd gelanceerd is 24/7 bereikbaarheid een feit. Ook komt er een nieuwe tool aan: het online inplannen van bezichtigingen. Want zoals de groep al zei; innovatie is onmisbaar, alleen zo kunnen we voldoen aan de verwachtingen van de klanten.


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Hoekstra & Van Eck opent makelaarskantoor in Leiden

Vrijdag 5 april opent de grootste makelaarsgroep van Nederland, Hoekstra & Van Eck, zijn eerste makelaarskantoor in Leiden. De Leidse makelaar MariŽlle Zaalberg gaat de uitdaging aan om van dit kantoor de grootste te maken in de sleutelstad.

4-4-2019

Hoekstra & van Eck opent tweede kantoor in Almere

Eind januari 2019 opent de grootste makelaar van Nederland, Hoekstra & van Eck makelaars, een tweede vestiging in Almere: Almere Poort. Kantoorleider Jeroen Gerbrands zal eveneens de nieuwe vestiging onder zijn vleugels nemen.

1-2-2019

Online inplannen van bezichtigingen? Wij maken het mogelijk!

18-10-2018

HVE Groep 2e in de top 100 woningmakelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep is tweede geworden in de top 100 woningmakelaardij, een prachtige prestatie! HVE op tweede plek onder Makelaarsland betekent: Nummer 1 als full-service makelaar in Nederland.

22-6-2018

Grote samenvoeging in makelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep sluit een samenwerkingsovereenkomst met Brockhoff Makelaars uit Amstelveen. Brockhoff is inmiddels het derde label binnen de organisatie, die tevens bestaat uit Hoekstra en Van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij.

15-6-2018

Hoe sexy bent u als (nieuwe) werkgever?

Goed personeel is moeilijk te vinden. Hoe zorgt u dat u de ideale werkgever bent en toppers naar u toetrekt en behoudt? Steven Lagerweij van Hoekstra & van Eck belicht de praktijk. En nee, salaris en een vette auto zijn niet de grootste trekkers.

24-5-2018
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep