Online inplannen van bezichtigingen? Wij maken het mogelijk!

Veel mensen zoeken naar woningen tijdens de avonduren, lekker thuis op de bank. Op dat moment is een makelaarskantoor natuurlijk dicht en kun je niks inplannen wanneer je een leuk huis op het oog hebt. Wij hebben daar de oplossing voor: online inplannen voor bezichtigingen! Op ieder moment de mogelijkheid om een bezichtiging in te plannen, rechtstreeks in de agenda van de makelaar. Lees hieronder meer over onze nieuwe tool.

Continue zijn wij als makelaarskantoor aan het zoeken naar verbeterpunten in het verkoopproces of aankoopproces van een woning om de kwaliteit van onze service te verhogen. Ook zoeken we naar de meest gunstigste manier om het klantcontact te kunnen onderhouden, waarbij het persoonlijk contact uiteraard centraal staat. Wij gebruiken digitalisering als versterking i.p.v. vervanging van klantcontact. Daarom deze nieuwe tool: online inplannen van een bezichtiging. Je kunt nu zelf een bezichtiging inplannen, op het moment dat het jou uitkomt. Super handig!

Met deze nieuwe tool, waarmee wij de klant de regie in handen geven, spelen wij juist in op de huidige trends in de woningmarkt. In deze oververhitte huizenmarkt moeten mensen snel reageren om niet achter het net te vissen. Dit snel handelen gebeurt wanneer onze klant tijd heeft, niet wij als makelaar. Deze manier van ontzorgen onderscheidt ons van onze concurrenten. Met deze nieuwe tool maken wij dit namelijk mogelijk.

Ben jij je online aan het oriënteren naar een nieuwe woning en wil je direct daad bij het woord voegen wanneer je een leuke woning hebt gevonden? Zo werkt het:

  • Naast het ‘Plan mijn route’ icoon vindt je het icoon de planagenda voor het online bezichtigen. Deze agenda ziet er zo uit:

  • Kies vervolgens een dag en tijdstip waarop je tijd hebt en bevestig door je gegevens achter te laten.
  • Voila! De verkoper ontvangt het verzoek via de Hendriks/Hoekstraenvaneck 24/7 app en ook de verkoper zal bevestigen dat de afspraak door kan gaan. Veel plezier bij de bezichtiging!

Vond je dit artikel nuttig?