Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

Waar wandel jij deze winter?

Gepubliceerd op: 6 oktober 2016
Geschreven door: Gerard de Gier

De krapper wordende huizenmarkt werkt door in de keuze van mensen die een nieuwe woning zoeken. Waar eerder wenslijstjes soms meerdere A4-tjes vulden, worden de wensen ten aanzien van de locatie steeds praktischer. In Amsterdam bijvoorbeeld blijkt in ‘De Baarsjes’ bijna geen huis meer te kopen. Gelukkig zijn er nog veel delen van Nederland waar dat niet het geval is. Waar mensen nog kunnen zoeken op ‘vlakbij scholen en voorzieningen’, ‘groen in de wijk’ of ‘rustige omgeving’. Allemaal sfeerelementen die je woongenot kunnen maken of breken als je het aan mij vraagt.

Al eerder schreef ik over het belichten van sfeer. Sfeer zit ‘m natuurlijk veelal in de omgeving. Wat zie je als je je deur uit stapt? Kan je kind veilig buitenspelen? Samen een winterse wandeling maken? Wij laten dat zien. Met foto’s en filmpjes natuurlijk, in brochures en op de website, maar ook via Pinterest. We zetten graag breed in om de vindbaarheid van de huizen zo groot mogelijk te maken.

Op Pinterest kun je, zoals vele fans ongetwijfeld al weten, naast artikelen en websites ook visuele presentaties maken die klanten inspireren. Wij zijn inmiddels ook groot fan. Alle social media bij elkaar bieden ons de kans een heel verhaal op te bouwen rondom een huis. Een visueel sprookje waarmee je toekomstige kopers een blik geeft op hoe het zou kunnen zijn en voelen om in dat  huis, op die plek te wonen.

Wij kiezen er bewust voor online ook aanvullend uit te weiden. Over alles wat zoal komt kijken bij de koop van een huis. Naast inrichting laten we zien hoe kleuradvies, slim energiegebruik, tuin- of balkon-inrichting of de juiste opbergsystemen bijdragen aan maximaal wooncomfort. We laten de omgeving zien; daar waar je eendjes kunt voeren met je kleinkind, heerlijk kunt eten of de beste bakker in de omgeving. We gaan daarmee de diepte in, zorgen voor meer binding met onze klanten. Maar vooral ook voor emotionele verbinding van de potentiele kopers met hun toekomstige huis. Waar wandel jij deze winter? We nemen je graag mee.


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Hoekstra & Van Eck opent makelaarskantoor in Leiden

Vrijdag 5 april opent de grootste makelaarsgroep van Nederland, Hoekstra & Van Eck, zijn eerste makelaarskantoor in Leiden. De Leidse makelaar MariŽlle Zaalberg gaat de uitdaging aan om van dit kantoor de grootste te maken in de sleutelstad.

4-4-2019

Hoekstra & van Eck opent tweede kantoor in Almere

Eind januari 2019 opent de grootste makelaar van Nederland, Hoekstra & van Eck makelaars, een tweede vestiging in Almere: Almere Poort. Kantoorleider Jeroen Gerbrands zal eveneens de nieuwe vestiging onder zijn vleugels nemen.

1-2-2019

Online inplannen van bezichtigingen? Wij maken het mogelijk!

18-10-2018

HVE Groep 2e in de top 100 woningmakelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep is tweede geworden in de top 100 woningmakelaardij, een prachtige prestatie! HVE op tweede plek onder Makelaarsland betekent: Nummer 1 als full-service makelaar in Nederland.

22-6-2018

Grote samenvoeging in makelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep sluit een samenwerkingsovereenkomst met Brockhoff Makelaars uit Amstelveen. Brockhoff is inmiddels het derde label binnen de organisatie, die tevens bestaat uit Hoekstra en Van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij.

15-6-2018

Hoe sexy bent u als (nieuwe) werkgever?

Goed personeel is moeilijk te vinden. Hoe zorgt u dat u de ideale werkgever bent en toppers naar u toetrekt en behoudt? Steven Lagerweij van Hoekstra & van Eck belicht de praktijk. En nee, salaris en een vette auto zijn niet de grootste trekkers.

24-5-2018
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep