Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

Waar wandel jij deze winter?

Gepubliceerd op: 6 oktober 2016
Geschreven door: Gerard de Gier

De krapper wordende huizenmarkt werkt door in de keuze van mensen die een nieuwe woning zoeken. Waar eerder wenslijstjes soms meerdere A4-tjes vulden, worden de wensen ten aanzien van de locatie steeds praktischer. In Amsterdam bijvoorbeeld blijkt in ‘De Baarsjes’ bijna geen huis meer te kopen. Gelukkig zijn er nog veel delen van Nederland waar dat niet het geval is. Waar mensen nog kunnen zoeken op ‘vlakbij scholen en voorzieningen’, ‘groen in de wijk’ of ‘rustige omgeving’. Allemaal sfeerelementen die je woongenot kunnen maken of breken als je het aan mij vraagt.

Al eerder schreef ik over het belichten van sfeer. Sfeer zit ‘m natuurlijk veelal in de omgeving. Wat zie je als je je deur uit stapt? Kan je kind veilig buitenspelen? Samen een winterse wandeling maken? Wij laten dat zien. Met foto’s en filmpjes natuurlijk, in brochures en op de website, maar ook via Pinterest. We zetten graag breed in om de vindbaarheid van de huizen zo groot mogelijk te maken.

Op Pinterest kun je, zoals vele fans ongetwijfeld al weten, naast artikelen en websites ook visuele presentaties maken die klanten inspireren. Wij zijn inmiddels ook groot fan. Alle social media bij elkaar bieden ons de kans een heel verhaal op te bouwen rondom een huis. Een visueel sprookje waarmee je toekomstige kopers een blik geeft op hoe het zou kunnen zijn en voelen om in dat  huis, op die plek te wonen.

Wij kiezen er bewust voor online ook aanvullend uit te weiden. Over alles wat zoal komt kijken bij de koop van een huis. Naast inrichting laten we zien hoe kleuradvies, slim energiegebruik, tuin- of balkon-inrichting of de juiste opbergsystemen bijdragen aan maximaal wooncomfort. We laten de omgeving zien; daar waar je eendjes kunt voeren met je kleinkind, heerlijk kunt eten of de beste bakker in de omgeving. We gaan daarmee de diepte in, zorgen voor meer binding met onze klanten. Maar vooral ook voor emotionele verbinding van de potentiele kopers met hun toekomstige huis. Waar wandel jij deze winter? We nemen je graag mee.


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep