Menu
Blog
HOEKSTRA EN VAN ECK GROEP Scroll

WhatsApp mijn huis waard

Gepubliceerd op: 2 mei 2017
Geschreven door: Rob Arts

 

De zoektocht naar een nieuw huis start vaak letterlijk achter de eigen voordeur. Of eigenlijk: in je hoofd. Je denkt er bijvoorbeeld al een tijdje over na of je misschien toch groter, groener of grandiozer wil gaan wonen. Of je wilt misschien gewoon eens weten wat je huis eigenlijk waard is.

Dan kun je natuurlijk zelf online ‘los’ gaan. Aan de keukentafel, op je mobiel of de laptop, zoekend op allerlei sites als Kadaster, Calcasa en Funda, naar de mogelijke waarde van je eigen huis. Dat mensen dan al snel door de bomen het bos niet meer zien ligt voor de hand. Hoewel snel en makkelijk, vraagt een online zoektocht toch ook vaak om doorzettingsvermogen en geduld. Helemaal geen gek idee dus om gewoon eens vrijblijvend een makelaar te raadplegen. En dat is vanaf nu heel eenvoudig te regelen bij de Hoekstra en Van Eck Groep. Via ‘WhatsApp mijn huis waard’.

WhatsApp is met ca. 10 miljoen gebruikers de grootste online berichtendienst. Heb je een mobiele telefoon, dan is daar hoogstwaarschijnlijk de app te vinden. Het werkt snel, transparant en vooral ook zonder veel poespas: foto, film en tekstberichten heb je binnen een tel verstuurd. We hoeven er geen reclame voor te maken. De snelheid en het gemak zijn dan ook voor ons de belangrijkste redenen om met ‘WhatsApp mijn huis waard’ te starten.

Het werkt heel simpel: je stuurt een app naar 0644337872 waarmee je ons vraagt een waardebepaling te doen. Vervolgens vragen we je een aantal representatieve foto’s te appen van de voorkant van het huis, de keuken, kamer en badkamer. Ook vragen we vanzelfsprekend naar de adresgegevens. Vervolgens maakt de lokale makelaar op basis van deze gegevens een waardebepaling, gratis en vrijblijvend. Binnen enkele dagen ontvang je de waardebepaling digitaal. Snel en vakkundig. Natuurlijk is de waarde een indicatie. Maar wel een indicatie waarop je kunt bouwen. Met de waarde van je huis in de hand kun je rustig nadenken over het wel of niet doorzetten van je verhuisplannen!

Naast waardebepaling zetten we WhatsApp al dagelijks in voor onze contacten met klanten. Het blijkt keer op keer weer de meest succesvolle communicatietool te zijn.


Delen:

GERELATEERDE BLOGS

Hoekstra & Van Eck opent makelaarskantoor in Leiden

Vrijdag 5 april opent de grootste makelaarsgroep van Nederland, Hoekstra & Van Eck, zijn eerste makelaarskantoor in Leiden. De Leidse makelaar MariŽlle Zaalberg gaat de uitdaging aan om van dit kantoor de grootste te maken in de sleutelstad.

4-4-2019

Hoekstra & van Eck opent tweede kantoor in Almere

Eind januari 2019 opent de grootste makelaar van Nederland, Hoekstra & van Eck makelaars, een tweede vestiging in Almere: Almere Poort. Kantoorleider Jeroen Gerbrands zal eveneens de nieuwe vestiging onder zijn vleugels nemen.

1-2-2019

Online inplannen van bezichtigingen? Wij maken het mogelijk!

18-10-2018

HVE Groep 2e in de top 100 woningmakelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep is tweede geworden in de top 100 woningmakelaardij, een prachtige prestatie! HVE op tweede plek onder Makelaarsland betekent: Nummer 1 als full-service makelaar in Nederland.

22-6-2018

Grote samenvoeging in makelaardij

Hoekstra en Van Eck Groep sluit een samenwerkingsovereenkomst met Brockhoff Makelaars uit Amstelveen. Brockhoff is inmiddels het derde label binnen de organisatie, die tevens bestaat uit Hoekstra en Van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij.

15-6-2018

Hoe sexy bent u als (nieuwe) werkgever?

Goed personeel is moeilijk te vinden. Hoe zorgt u dat u de ideale werkgever bent en toppers naar u toetrekt en behoudt? Steven Lagerweij van Hoekstra & van Eck belicht de praktijk. En nee, salaris en een vette auto zijn niet de grootste trekkers.

24-5-2018
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep