Menu

Blijven verrassen

Elk kantoor van Hendriks Makelaardij en Hoekstra & van Eck heeft een eigen makelaarsteam. Zij werken exclusief voor aankopende of verkopende klanten. Daarmee zijn ze er dus 100% voor hun klant. Ze worden ondersteund door onze andere teams met online activiteiten, digitale fotostyling, social media content en administratieve ondersteuning. Alles staat in het teken van elkaar ondersteunen om de klant te ontzorgen.

Die klant - of het nu een aankoop, verkoop, taxatie, nieuwbouw of bedrijfsonroerend goed betreft -willen we blijven verrassen, blijven informeren, blijven betrekken bij alles wat we voor hen doen. Meer contact dus, of vooral meer kwalitatief goed contact. Waarbij we meerwaarde kunnen bieden door er echt voor ze te zijn.

Dat betekent onder andere dat onze verkoopmakelaars als expert weten hoe ze de woningen op de beste, mooiste en meest effectieve manier moeten presenteren. Facebook fanpages, digitale on- en offline presentaties, 3D virtuele bezichtigingen en een eigen app om te communiceren. Alles staat klaar voor onze klanten. 

Ivo Gerritsen

Wat is je functie?

Verzekeringsadviseur bij Hoekstra en Van Eck

Hoe ziet dat eruit in de praktijk?

Eigenlijk is het doel van mijn werk de risico’s, die komen kijken bij de aanschaf van een huis, in beeld te brengen voor onze klanten. Ze wegwijs te maken in de wirwar van verzekeringen. En er daarmee voor te zorgen dat ze de juiste verzekeringen afsluiten, niet te weinig waardoor ze onderverzekerd zijn. Maar ook zeker niet teveel, oververzekeren is echt niet nodig namelijk. Bovendien kunnen wij een eerlijk en onafhankelijk verzekeringsadvies geven. Dat vind ik persoonlijk één van de belangrijkste kwaliteiten van Hoekstra en Van Eck.

> Lees mijn verhaal

Ivo Gerritsen
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep