Menu

Blijven verrassen

Elk kantoor van Hendriks Makelaardij en Hoekstra & van Eck heeft een eigen makelaarsteam. Zij werken exclusief voor aankopende of verkopende klanten. Daarmee zijn ze er dus 100% voor hun klant. Ze worden ondersteund door onze andere teams met online activiteiten, digitale fotostyling, social media content en administratieve ondersteuning. Alles staat in het teken van elkaar ondersteunen om de klant te ontzorgen.

Die klant - of het nu een aankoop, verkoop, taxatie, nieuwbouw of bedrijfsonroerend goed betreft -willen we blijven verrassen, blijven informeren, blijven betrekken bij alles wat we voor hen doen. Meer contact dus, of vooral meer kwalitatief goed contact. Waarbij we meerwaarde kunnen bieden door er echt voor ze te zijn.

Dat betekent onder andere dat onze verkoopmakelaars als expert weten hoe ze de woningen op de beste, mooiste en meest effectieve manier moeten presenteren. Facebook fanpages, digitale on- en offline presentaties, 3D virtuele bezichtigingen en een eigen app om te communiceren. Alles staat klaar voor onze klanten. 

Roel van Delft

Wat is je functie?

Kandidaat-register makelaar/kantoorleider

Kun je uitleggen wat je doet?

Ik ben verantwoordelijk voor het kantoor in Tilburg, vier jaar inmiddels. Dat is een heel breed takenpakket. Enerzijds bedenk ik hoe wij ons kantoor inrichten, qua personeel, bereikbaarheid en taken verdeling. Anderzijds ben ik er vooral voor onze klanten, zowel bij de aan- of verkoop als bij taxaties van woningen. Voor beide geldt dat ik met veel passie en met inbreng van mijn expertise het beste resultaat wil behalen.  

> Lees mijn verhaal

Roel van Delft
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep