Menu

Blijven verrassen

Elk kantoor van Hendriks Makelaardij en Hoekstra & van Eck heeft een eigen makelaarsteam. Zij werken exclusief voor aankopende of verkopende klanten. Daarmee zijn ze er dus 100% voor hun klant. Ze worden ondersteund door onze andere teams met online activiteiten, digitale fotostyling, social media content en administratieve ondersteuning. Alles staat in het teken van elkaar ondersteunen om de klant te ontzorgen.

Die klant - of het nu een aankoop, verkoop, taxatie, nieuwbouw of bedrijfsonroerend goed betreft -willen we blijven verrassen, blijven informeren, blijven betrekken bij alles wat we voor hen doen. Meer contact dus, of vooral meer kwalitatief goed contact. Waarbij we meerwaarde kunnen bieden door er echt voor ze te zijn.

Dat betekent onder andere dat onze verkoopmakelaars als expert weten hoe ze de woningen op de beste, mooiste en meest effectieve manier moeten presenteren. Facebook fanpages, digitale on- en offline presentaties, 3D virtuele bezichtigingen en een eigen app om te communiceren. Alles staat klaar voor onze klanten. 

Linda Schilder

Wat is je functie
NVM aankoopmakelaar

En wat doe je als aankoopmakelaar?
Ik bespreek de woonwensen met klanten die een huis zoeken. Deze voer ik in onze zoeksystemen in en met deze data en kennis van de markt selecteer ik woningen voor ze. En als ze eenmaal een woning hebben gevonden die ze leuk vinden, dan ‘mag’ ik mee als aankopend makelaar. Mijn taak is dan de beste prijs en voorwaarden eruit te halen voor mijn klant. Ook let ik erop dat de klanten geen kat in de zak kopen door flink door te vragen in de onderhandelingen en het huis nauwkeurig te inspecteren. Ik zorg ervoor dat alles goed geregeld word en het aankopen op rolletjes loopt.

> Lees mijn verhaal

Linda Schilder
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep