Menu

Blijven verrassen

Elk kantoor van Hendriks Makelaardij en Hoekstra & van Eck heeft een eigen makelaarsteam. Zij werken exclusief voor aankopende of verkopende klanten. Daarmee zijn ze er dus 100% voor hun klant. Ze worden ondersteund door onze andere teams met online activiteiten, digitale fotostyling, social media content en administratieve ondersteuning. Alles staat in het teken van elkaar ondersteunen om de klant te ontzorgen.

Die klant - of het nu een aankoop, verkoop, taxatie, nieuwbouw of bedrijfsonroerend goed betreft -willen we blijven verrassen, blijven informeren, blijven betrekken bij alles wat we voor hen doen. Meer contact dus, of vooral meer kwalitatief goed contact. Waarbij we meerwaarde kunnen bieden door er echt voor ze te zijn.

Dat betekent onder andere dat onze verkoopmakelaars als expert weten hoe ze de woningen op de beste, mooiste en meest effectieve manier moeten presenteren. Facebook fanpages, digitale on- en offline presentaties, 3D virtuele bezichtigingen en een eigen app om te communiceren. Alles staat klaar voor onze klanten. 

Nelleke Vogels

Wat is je functie?
Commercieel binnendienst medewerker

Vertel eens wat je doet?

Ik ben de spin in het web op kantoor. De steun en toeverlaat van de makelaars die op dit kantoor werken. Alle administratieve werkzaamheden en ook de 'minder sexy dingen' (zo noemen wij dit gekscherend op kantoor) verzorg ik, zoals voorraadbeheer van bijvoorbeeld de koffiebonen en al het drukwerk, het kantoor netjes houden, etalage up to date houden etc. Kortom: alles zo goed mogelijk op rolletjes laten lopen, voor zowel de klanten als mijn collega's! Zo kunnen de makelaars zich richten op wat voor hen belangrijk is: verkopen/aankopen van woningen! 

> Lees mijn verhaal

Nelleke Vogels
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep