Menu

Blijven verrassen

Elk kantoor van Hendriks Makelaardij en Hoekstra & van Eck heeft een eigen makelaarsteam. Zij werken exclusief voor aankopende of verkopende klanten. Daarmee zijn ze er dus 100% voor hun klant. Ze worden ondersteund door onze andere teams met online activiteiten, digitale fotostyling, social media content en administratieve ondersteuning. Alles staat in het teken van elkaar ondersteunen om de klant te ontzorgen.

Die klant - of het nu een aankoop, verkoop, taxatie, nieuwbouw of bedrijfsonroerend goed betreft -willen we blijven verrassen, blijven informeren, blijven betrekken bij alles wat we voor hen doen. Meer contact dus, of vooral meer kwalitatief goed contact. Waarbij we meerwaarde kunnen bieden door er echt voor ze te zijn.

Dat betekent onder andere dat onze verkoopmakelaars als expert weten hoe ze de woningen op de beste, mooiste en meest effectieve manier moeten presenteren. Facebook fanpages, digitale on- en offline presentaties, 3D virtuele bezichtigingen en een eigen app om te communiceren. Alles staat klaar voor onze klanten. 

Bas Wildeman

Wat is je functie?
Makelaar RMT Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wat maakt het vak voor jou interessant?
Het makelen is gewoon een fantastisch vak en zeker in deze tijd van mooie uitdagingen. Mijn doel is altijd de verkopers de beste prijs te laten krijgen voor hun woning. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en geduld, zowel van de verkopende partij als van ons als makelaardij. Gelukkig zoekt Hendriks Makelaardij structureel naar verbeteringen van haar dienstverlening, zet volop in op innovatie en faciliteert haar makelaars op alle benodigde vlakken.

Lees mijn verhaal

Bas Wildeman
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep