Menu

Kansen voor specialisten

Als je werkt bij de Hoekstra en Van Eck Groep, maak je onderdeel uit van een grote familie. Maar wel eentje met allemaal individuen. De familieband is onmiskenbaar: we streven samen en apart naar het behalen van topresultaten en tevreden klanten. Maar we vragen wel jouw persoonlijke inbreng daarbij: je eigen kernkwaliteiten staan voorop. Waar kun jij meerwaarde bieden voor je team? Dat kan op allerlei gebied zijn, maar vooral op jouw vakgebied. Want dat is wat wij graag doen: kansen creëren voor specialisten.

Hoe werken specialisten samen?

Gaat het om de verkoop van een huis, dan ziet die verdeling er meestal zo uit: de makelaars zijn enig contactpersoon, ondersteunt door de local office op kantoor. Zij communiceren alles direct met de klant en via de app. Met de app heeft de klant 24/7 inzicht in het verkoopproces: in welke fase zitten we, wie is waar mee bezig, wanneer zijn bezichtigingen, hoe gaat het met de biedingen, etc. Het ‘social’ team zet de online campagne op, het ‘marketing’ team buigt zich over de on- en offline presentatie. Samen zorgen we ervoor dat de verkoop een succes wordt!

Bas Wildeman

Wat is je functie?
Makelaar RMT Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wat maakt het vak voor jou interessant?
Het makelen is gewoon een fantastisch vak en zeker in deze tijd van mooie uitdagingen. Mijn doel is altijd de verkopers de beste prijs te laten krijgen voor hun woning. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en geduld, zowel van de verkopende partij als van ons als makelaardij. Gelukkig zoekt Hendriks Makelaardij structureel naar verbeteringen van haar dienstverlening, zet volop in op innovatie en faciliteert haar makelaars op alle benodigde vlakken.

Lees mijn verhaal

Bas Wildeman

Vacatures

Hypotheekadviseur Almere
Hypotheken

40 uurhypotheekadviseur, adviseren, hypotheken, financieel advies, almere, lelystad, hypotheekshop,
Medewerker Lokale Office Arnhem
Makelaardij

32 uurarnhem, binnendienst medewerker, commercieel, petra de kleermaeker, hendriks, vivantus groep, makelaar
Aanstormend talent ARMT / KRMT Makelaar Apeldoorn
Makelaardij

40 uurmakelaar, apeldoorn, armt, krmt, hendriks makelaardij, verkoop, aankoop,
Hypotheekadviseur Purmerend
Hypotheken

40 uurhypotheekadviseur, adviseren, hypotheken, financieel advies, purmerend, zaandam, hypotheekshop,
Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekcriteria

Bekijk alle 15 vacatures

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep