Menu

Kansen voor specialisten

Als je werkt bij de Hoekstra en Van Eck Groep, maak je onderdeel uit van een grote familie. Maar wel eentje met allemaal individuen. De familieband is onmiskenbaar: we streven samen en apart naar het behalen van topresultaten en tevreden klanten. Maar we vragen wel jouw persoonlijke inbreng daarbij: je eigen kernkwaliteiten staan voorop. Waar kun jij meerwaarde bieden voor je team? Dat kan op allerlei gebied zijn, maar vooral op jouw vakgebied. Want dat is wat wij graag doen: kansen creëren voor specialisten.

Hoe werken specialisten samen?

Gaat het om de verkoop van een huis, dan ziet die verdeling er meestal zo uit: de makelaars zijn enig contactpersoon, ondersteunt door de local office op kantoor. Zij communiceren alles direct met de klant en via de app. Met de app heeft de klant 24/7 inzicht in het verkoopproces: in welke fase zitten we, wie is waar mee bezig, wanneer zijn bezichtigingen, hoe gaat het met de biedingen, etc. Het ‘social’ team zet de online campagne op, het ‘marketing’ team buigt zich over de on- en offline presentatie. Samen zorgen we ervoor dat de verkoop een succes wordt!

Nelleke Vogels

Wat is je functie?
Commercieel binnendienst medewerker

Vertel eens wat je doet?

Ik ben de spin in het web op kantoor. De steun en toeverlaat van de makelaars die op dit kantoor werken. Alle administratieve werkzaamheden en ook de 'minder sexy dingen' (zo noemen wij dit gekscherend op kantoor) verzorg ik, zoals voorraadbeheer van bijvoorbeeld de koffiebonen en al het drukwerk, het kantoor netjes houden, etalage up to date houden etc. Kortom: alles zo goed mogelijk op rolletjes laten lopen, voor zowel de klanten als mijn collega's! Zo kunnen de makelaars zich richten op wat voor hen belangrijk is: verkopen/aankopen van woningen! 

> Lees mijn verhaal

Nelleke Vogels

Vacatures

Medewerker Lokale Office Almere
Ondersteuning

32-40 uurAlmere, ondersteuning, hve, administratie, spin in het web, duizendpoot, beheren kantooragenda, secretaresse
Makelaar ARMT of KRMT - Almere
Makelaardij

40 uurmakelaar, armt, krmt, almere, hoekstra en van eck, nvm, randstad
Financieel Medewerker Purmerend
Ondersteuning

32-40 uurfinanciele administratie, facturen inboeken, fz, amsterdam, purmerend, randstad, mbo, hoekstra en van eck, inkoopfacturen, debiteurenbeheer
Makelaar Aankoop Flevoland - Almere
Makelaardij

24-40 uur per weekalmere, lelystad, dronten, zeewolde, biddinghuizen, swifterbant, naarden, laren, blaricum, hilversum, bussum, huizen, wijdemeren, makelaar, rmt, krmt, hoekstra en van eck, aankoop, aankoopmakelaar
Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekcriteria

Bekijk alle 15 vacatures

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep