Menu

Kansen voor specialisten

Als je werkt bij de Hoekstra en Van Eck Groep, maak je onderdeel uit van een grote familie. Maar wel eentje met allemaal individuen. De familieband is onmiskenbaar: we streven samen en apart naar het behalen van topresultaten en tevreden klanten. Maar we vragen wel jouw persoonlijke inbreng daarbij: je eigen kernkwaliteiten staan voorop. Waar kun jij meerwaarde bieden voor je team? Dat kan op allerlei gebied zijn, maar vooral op jouw vakgebied. Want dat is wat wij graag doen: kansen creëren voor specialisten.

Hoe werken specialisten samen?

Gaat het om de verkoop van een huis, dan ziet die verdeling er meestal zo uit: de makelaars zijn enig contactpersoon, ondersteunt door de local office op kantoor. Zij communiceren alles direct met de klant en via de app. Met de app heeft de klant 24/7 inzicht in het verkoopproces: in welke fase zitten we, wie is waar mee bezig, wanneer zijn bezichtigingen, hoe gaat het met de biedingen, etc. Het ‘social’ team zet de online campagne op, het ‘marketing’ team buigt zich over de on- en offline presentatie. Samen zorgen we ervoor dat de verkoop een succes wordt!

Roel van Delft

Wat is je functie?

Kandidaat-register makelaar/kantoorleider

Kun je uitleggen wat je doet?

Ik ben verantwoordelijk voor het kantoor in Tilburg, vier jaar inmiddels. Dat is een heel breed takenpakket. Enerzijds bedenk ik hoe wij ons kantoor inrichten, qua personeel, bereikbaarheid en taken verdeling. Anderzijds ben ik er vooral voor onze klanten, zowel bij de aan- of verkoop als bij taxaties van woningen. Voor beide geldt dat ik met veel passie en met inbreng van mijn expertise het beste resultaat wil behalen.  

> Lees mijn verhaal

Roel van Delft

Vacatures

CommerciŽle Binnendienstmedewerker Verzekeringen Purmerend
Verzekeringen

24-32 uurcommercieel medewerker, commercieel binnendienst, binnendienstmedewerker, verzekeringen, verzekering, assurantien, hoekstra en van eck, hve, parttime, purmerend, noord holland
Makelaar Breda
Makelaardij

40 uur per weekmakelaar, hendriks, hoekstra en van eck, vivantus, verkopen, breda
KRMT / RM RT Makelaar Arnhem
Makelaardij

40 uurkrmt, rm, rt, rmrt, arnhem, makelaar, vivantus, petra de kleermaeker, fulltime
Senior Intern accountmanager Service Centrum Hypotheken Purmerend
Hypotheken

32-40 uuraccountmanager, senior, ervaren, commercieel, binnendienst, hypotheken, hoekstra en van eck, hypotheekshop, purmerend, omgeving amsterdam
Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekcriteria

Bekijk alle 8 vacatures

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep