Menu

Verzekeringen

De oudste vorm van verzekeren is in feite de afspraak van een aantal mensen onderling, dat zij elkaar te hulp schieten als zich bij één van hen een vervelende situatie voordoet. Tegenwoordig worden deze afspraken vastgelegd door verzekeraars, met allerlei voorwaarden omkleedt en in allerlei varianten beschikbaar bovendien. Dat maakt het steeds lastiger om zelf goede, betrouwbare keuzes te maken in soort verzekering, dekkingspercentages, maatschappijen en premies.

Onze assurantieadviseurs werken onafhankelijk en bedienen inmiddels we zo’n 5.000 relaties – particulier en in het midden- en kleinbedrijf - van op maat gemaakte verzekeringen. Met slechts acht medewerkers overigens. Waar een klein team groot in kan zijn noemen we dat. Iedereen heeft eigen taken en werkt heel zelfstandig bovendien. Onze assurantieadviseurs komen graag bij de mensen thuis. Zo brengen we snel de verzekeringsbehoefte in kaart en bouwen we aan een echt persoonlijke relatie. Door een persoonlijk advies te geven - vrijblijvend vanzelfsprekend - waarmee mensen zelf inzicht krijgen in mogelijkheden en noodzaak. Echt meerwaarde bieden we door dit persoonlijk te houden. Het advies is nadrukkelijk persoonlijk bedoeld.

Nelleke Vogels

Wat is je functie?
Commercieel binnendienst medewerker

Vertel eens wat je doet?

Ik ben de spin in het web op kantoor. De steun en toeverlaat van de makelaars die op dit kantoor werken. Alle administratieve werkzaamheden en ook de 'minder sexy dingen' (zo noemen wij dit gekscherend op kantoor) verzorg ik, zoals voorraadbeheer van bijvoorbeeld de koffiebonen en al het drukwerk, het kantoor netjes houden, etalage up to date houden etc. Kortom: alles zo goed mogelijk op rolletjes laten lopen, voor zowel de klanten als mijn collega's! Zo kunnen de makelaars zich richten op wat voor hen belangrijk is: verkopen/aankopen van woningen! 

> Lees mijn verhaal

Nelleke Vogels
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep