Menu

Verzekeringen

De oudste vorm van verzekeren is in feite de afspraak van een aantal mensen onderling, dat zij elkaar te hulp schieten als zich bij één van hen een vervelende situatie voordoet. Tegenwoordig worden deze afspraken vastgelegd door verzekeraars, met allerlei voorwaarden omkleedt en in allerlei varianten beschikbaar bovendien. Dat maakt het steeds lastiger om zelf goede, betrouwbare keuzes te maken in soort verzekering, dekkingspercentages, maatschappijen en premies.

Onze assurantieadviseurs werken onafhankelijk en bedienen inmiddels we zo’n 5.000 relaties – particulier en in het midden- en kleinbedrijf - van op maat gemaakte verzekeringen. Met slechts acht medewerkers overigens. Waar een klein team groot in kan zijn noemen we dat. Iedereen heeft eigen taken en werkt heel zelfstandig bovendien. Onze assurantieadviseurs komen graag bij de mensen thuis. Zo brengen we snel de verzekeringsbehoefte in kaart en bouwen we aan een echt persoonlijke relatie. Door een persoonlijk advies te geven - vrijblijvend vanzelfsprekend - waarmee mensen zelf inzicht krijgen in mogelijkheden en noodzaak. Echt meerwaarde bieden we door dit persoonlijk te houden. Het advies is nadrukkelijk persoonlijk bedoeld.

Ivo Gerritsen

Wat is je functie?

Verzekeringsadviseur bij Hoekstra en Van Eck

Hoe ziet dat eruit in de praktijk?

Eigenlijk is het doel van mijn werk de risico’s, die komen kijken bij de aanschaf van een huis, in beeld te brengen voor onze klanten. Ze wegwijs te maken in de wirwar van verzekeringen. En er daarmee voor te zorgen dat ze de juiste verzekeringen afsluiten, niet te weinig waardoor ze onderverzekerd zijn. Maar ook zeker niet teveel, oververzekeren is echt niet nodig namelijk. Bovendien kunnen wij een eerlijk en onafhankelijk verzekeringsadvies geven. Dat vind ik persoonlijk één van de belangrijkste kwaliteiten van Hoekstra en Van Eck.

> Lees mijn verhaal

Ivo Gerritsen
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep