Menu

Verzekeringen

De oudste vorm van verzekeren is in feite de afspraak van een aantal mensen onderling, dat zij elkaar te hulp schieten als zich bij één van hen een vervelende situatie voordoet. Tegenwoordig worden deze afspraken vastgelegd door verzekeraars, met allerlei voorwaarden omkleedt en in allerlei varianten beschikbaar bovendien. Dat maakt het steeds lastiger om zelf goede, betrouwbare keuzes te maken in soort verzekering, dekkingspercentages, maatschappijen en premies.

Onze assurantieadviseurs werken onafhankelijk en bedienen inmiddels we zo’n 5.000 relaties – particulier en in het midden- en kleinbedrijf - van op maat gemaakte verzekeringen. Met slechts acht medewerkers overigens. Waar een klein team groot in kan zijn noemen we dat. Iedereen heeft eigen taken en werkt heel zelfstandig bovendien. Onze assurantieadviseurs komen graag bij de mensen thuis. Zo brengen we snel de verzekeringsbehoefte in kaart en bouwen we aan een echt persoonlijke relatie. Door een persoonlijk advies te geven - vrijblijvend vanzelfsprekend - waarmee mensen zelf inzicht krijgen in mogelijkheden en noodzaak. Echt meerwaarde bieden we door dit persoonlijk te houden. Het advies is nadrukkelijk persoonlijk bedoeld.

Roel van Delft

Wat is je functie?

Kandidaat-register makelaar/kantoorleider

Kun je uitleggen wat je doet?

Ik ben verantwoordelijk voor het kantoor in Tilburg, vier jaar inmiddels. Dat is een heel breed takenpakket. Enerzijds bedenk ik hoe wij ons kantoor inrichten, qua personeel, bereikbaarheid en taken verdeling. Anderzijds ben ik er vooral voor onze klanten, zowel bij de aan- of verkoop als bij taxaties van woningen. Voor beide geldt dat ik met veel passie en met inbreng van mijn expertise het beste resultaat wil behalen.  

> Lees mijn verhaal

Roel van Delft
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep