Menu

Verzekeringen

De oudste vorm van verzekeren is in feite de afspraak van een aantal mensen onderling, dat zij elkaar te hulp schieten als zich bij één van hen een vervelende situatie voordoet. Tegenwoordig worden deze afspraken vastgelegd door verzekeraars, met allerlei voorwaarden omkleedt en in allerlei varianten beschikbaar bovendien. Dat maakt het steeds lastiger om zelf goede, betrouwbare keuzes te maken in soort verzekering, dekkingspercentages, maatschappijen en premies.

Onze assurantieadviseurs werken onafhankelijk en bedienen inmiddels we zo’n 5.000 relaties – particulier en in het midden- en kleinbedrijf - van op maat gemaakte verzekeringen. Met slechts acht medewerkers overigens. Waar een klein team groot in kan zijn noemen we dat. Iedereen heeft eigen taken en werkt heel zelfstandig bovendien. Onze assurantieadviseurs komen graag bij de mensen thuis. Zo brengen we snel de verzekeringsbehoefte in kaart en bouwen we aan een echt persoonlijke relatie. Door een persoonlijk advies te geven - vrijblijvend vanzelfsprekend - waarmee mensen zelf inzicht krijgen in mogelijkheden en noodzaak. Echt meerwaarde bieden we door dit persoonlijk te houden. Het advies is nadrukkelijk persoonlijk bedoeld.

Bas Wildeman

Wat is je functie?
Makelaar RMT Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wat maakt het vak voor jou interessant?
Het makelen is gewoon een fantastisch vak en zeker in deze tijd van mooie uitdagingen. Mijn doel is altijd de verkopers de beste prijs te laten krijgen voor hun woning. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en geduld, zowel van de verkopende partij als van ons als makelaardij. Gelukkig zoekt Hendriks Makelaardij structureel naar verbeteringen van haar dienstverlening, zet volop in op innovatie en faciliteert haar makelaars op alle benodigde vlakken.

Lees mijn verhaal

Bas Wildeman
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep