Menu

Verzekeringen

De oudste vorm van verzekeren is in feite de afspraak van een aantal mensen onderling, dat zij elkaar te hulp schieten als zich bij één van hen een vervelende situatie voordoet. Tegenwoordig worden deze afspraken vastgelegd door verzekeraars, met allerlei voorwaarden omkleedt en in allerlei varianten beschikbaar bovendien. Dat maakt het steeds lastiger om zelf goede, betrouwbare keuzes te maken in soort verzekering, dekkingspercentages, maatschappijen en premies.

Onze assurantieadviseurs werken onafhankelijk en bedienen inmiddels we zo’n 5.000 relaties – particulier en in het midden- en kleinbedrijf - van op maat gemaakte verzekeringen. Met slechts acht medewerkers overigens. Waar een klein team groot in kan zijn noemen we dat. Iedereen heeft eigen taken en werkt heel zelfstandig bovendien. Onze assurantieadviseurs komen graag bij de mensen thuis. Zo brengen we snel de verzekeringsbehoefte in kaart en bouwen we aan een echt persoonlijke relatie. Door een persoonlijk advies te geven - vrijblijvend vanzelfsprekend - waarmee mensen zelf inzicht krijgen in mogelijkheden en noodzaak. Echt meerwaarde bieden we door dit persoonlijk te houden. Het advies is nadrukkelijk persoonlijk bedoeld.

Linda Schilder

Wat is je functie
NVM aankoopmakelaar

En wat doe je als aankoopmakelaar?
Ik bespreek de woonwensen met klanten die een huis zoeken. Deze voer ik in onze zoeksystemen in en met deze data en kennis van de markt selecteer ik woningen voor ze. En als ze eenmaal een woning hebben gevonden die ze leuk vinden, dan ‘mag’ ik mee als aankopend makelaar. Mijn taak is dan de beste prijs en voorwaarden eruit te halen voor mijn klant. Ook let ik erop dat de klanten geen kat in de zak kopen door flink door te vragen in de onderhandelingen en het huis nauwkeurig te inspecteren. Ik zorg ervoor dat alles goed geregeld word en het aankopen op rolletjes loopt.

> Lees mijn verhaal

Linda Schilder
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep