Menu

Doe waar je goed in bent

De klant bijzonder maken, bij de aan- of verkoop van een huis, het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Dat is onze ‘why’; het ingrediënt dat ons werk tot een fijne dagelijkse bezigheid maakt. Dagelijks inderdaad, want ons werk is nooit af. Dat betekent overigens niet dat we 24/7 fysiek aanwezig zijn. Het betekent wel dat wij onze organisatie zo ingericht hebben dat we altijd bereikbaar zijn. Omdat we weten hoe Nederland werkt. We snappen dat onze klanten ook heel graag na hun werk of in het weekend van onze diensten gebruik willen maken.

Wanneer zij tijd hebben, maken wij ook tijd. Om adviezen te geven, virtueel rond te leiden, een hypotheek uit te zoeken of akte te tekenen. Hoekstra en Van Eck Groep is zo georganiseerd dat er altijd deskundigheid beschikbaar is. Want dat is ons tweede ingrediënt: doen waar je goed in bent. We geloven in specialisatie. Daarom werken we in teams aan onze diverse diensten. En blinkt iedereen uit in zijn of haar vak. Hoe goed dat werkt? Lees vooral het verhaal van Linda Schilder, waarin zij vertelt waarom deze werkwijze zo goed werkt. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar klanten! Immers: we willen vooral de klant bijzonder maken.

Ons derde ingrediënt heet innovatie. Hoekstra en Van Eck Groep schuwt het ondernemen niet; als er iets is dat ons overtuigend onderscheid in de markt is het wel ons vermogen om innovaties te omarmen en te leren door gewoon te doen. Daarom bieden wij al tijden 3D bezichtigingen aan, fullcolour on- en offline presentaties voor alle huizen en een eigen app met dagelijkse updates voor de communicatie met onze klanten. Al die ingrediënten bij elkaar maakt ons onder andere de meest verkopende makelaar van Nederland.

Nelleke Vogels

Wat is je functie?
Commercieel binnendienst medewerker

Vertel eens wat je doet?

Ik ben de spin in het web op kantoor. De steun en toeverlaat van de makelaars die op dit kantoor werken. Alle administratieve werkzaamheden en ook de 'minder sexy dingen' (zo noemen wij dit gekscherend op kantoor) verzorg ik, zoals voorraadbeheer van bijvoorbeeld de koffiebonen en al het drukwerk, het kantoor netjes houden, etalage up to date houden etc. Kortom: alles zo goed mogelijk op rolletjes laten lopen, voor zowel de klanten als mijn collega's! Zo kunnen de makelaars zich richten op wat voor hen belangrijk is: verkopen/aankopen van woningen! 

> Lees mijn verhaal

Nelleke Vogels

Vacatures

Makelaar (K)RMT - Roermond
Makelaardij

40 uur per weekhendriks, krmt, rmt, rm, rt, verkoop, verkoopmakelaar, roermond, makelaardij
Makelaar RM RT - Hoofddorp
Makelaardij

40 uur per weekrmrt, rm rt, hoekstra en van eck, verkoop, verkoopmakelaar, makelaar, makelaardij, hoekstra & van Eck
Medewerker Lokale Office - Amersfoort
Makelaardij

40 uur per weekHendriks, local office, lokale office, secretaresse, Amersfoort, commercieel medewerker binnendienst, uitbreiding, fulltime, full time
Ervaren Secretaresse / assistente Bedrijfsmakelaardij (m/v) - Amstelveen
Makelaardij

40 uursecretaresse, Amstelveen, fulltime, ervaring, ervaren, ondersteuning
Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekcriteria

Bekijk alle 11 vacatures

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep