Menu

Doe waar je goed in bent

De klant bijzonder maken, bij de aan- of verkoop van een huis, het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Dat is onze ‘why’; het ingrediënt dat ons werk tot een fijne dagelijkse bezigheid maakt. Dagelijks inderdaad, want ons werk is nooit af. Dat betekent overigens niet dat we 24/7 fysiek aanwezig zijn. Het betekent wel dat wij onze organisatie zo ingericht hebben dat we altijd bereikbaar zijn. Omdat we weten hoe Nederland werkt. We snappen dat onze klanten ook heel graag na hun werk of in het weekend van onze diensten gebruik willen maken.

Wanneer zij tijd hebben, maken wij ook tijd. Om adviezen te geven, virtueel rond te leiden, een hypotheek uit te zoeken of akte te tekenen. Hoekstra en Van Eck Groep is zo georganiseerd dat er altijd deskundigheid beschikbaar is. Want dat is ons tweede ingrediënt: doen waar je goed in bent. We geloven in specialisatie. Daarom werken we in teams aan onze diverse diensten. En blinkt iedereen uit in zijn of haar vak. Hoe goed dat werkt? Lees vooral het verhaal van Linda Schilder, waarin zij vertelt waarom deze werkwijze zo goed werkt. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar klanten! Immers: we willen vooral de klant bijzonder maken.

Ons derde ingrediënt heet innovatie. Hoekstra en Van Eck Groep schuwt het ondernemen niet; als er iets is dat ons overtuigend onderscheid in de markt is het wel ons vermogen om innovaties te omarmen en te leren door gewoon te doen. Daarom bieden wij al tijden 3D bezichtigingen aan, fullcolour on- en offline presentaties voor alle huizen en een eigen app met dagelijkse updates voor de communicatie met onze klanten. Al die ingrediënten bij elkaar maakt ons onder andere de meest verkopende makelaar van Nederland.

Roel van Delft

Wat is je functie?

Kandidaat-register makelaar/kantoorleider

Kun je uitleggen wat je doet?

Ik ben verantwoordelijk voor het kantoor in Tilburg, vier jaar inmiddels. Dat is een heel breed takenpakket. Enerzijds bedenk ik hoe wij ons kantoor inrichten, qua personeel, bereikbaarheid en taken verdeling. Anderzijds ben ik er vooral voor onze klanten, zowel bij de aan- of verkoop als bij taxaties van woningen. Voor beide geldt dat ik met veel passie en met inbreng van mijn expertise het beste resultaat wil behalen.  

> Lees mijn verhaal

Roel van Delft

Vacatures

KRMT Makelaar Tilburg
Makelaardij

40 uurmakelaar, tilburg, hendriks, vivantus, makelaardij, aankoop, verkoop, krmt
Medewerker Lokale Office Amersfoort
Makelaardij

40 uurbinnendienst, ondersteuning, commercieel, amersfoort, hendriks, vivantus groed
KRMT / RM RT Makelaar Purmerend
Makelaardij

40 uurkrmt, rm, rt, rm rt, purmerend, makelaar, hoekstra en van eck, hve, noord holland, huizen verkopen, verkoop, commercieel
Hypotheekadviseur Almere
Hypotheken

40 uurhypotheekadviseur, adviseren, hypotheken, financieel advies, almere, lelystad, hypotheekshop,
Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekcriteria

Bekijk alle 13 vacatures

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep