Menu

Doe waar je goed in bent

De klant bijzonder maken, bij de aan- of verkoop van een huis, het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Dat is onze ‘why’; het ingrediënt dat ons werk tot een fijne dagelijkse bezigheid maakt. Dagelijks inderdaad, want ons werk is nooit af. Dat betekent overigens niet dat we 24/7 fysiek aanwezig zijn. Het betekent wel dat wij onze organisatie zo ingericht hebben dat we altijd bereikbaar zijn. Omdat we weten hoe Nederland werkt. We snappen dat onze klanten ook heel graag na hun werk of in het weekend van onze diensten gebruik willen maken.

Wanneer zij tijd hebben, maken wij ook tijd. Om adviezen te geven, virtueel rond te leiden, een hypotheek uit te zoeken of akte te tekenen. Hoekstra en Van Eck Groep is zo georganiseerd dat er altijd deskundigheid beschikbaar is. Want dat is ons tweede ingrediënt: doen waar je goed in bent. We geloven in specialisatie. Daarom werken we in teams aan onze diverse diensten. En blinkt iedereen uit in zijn of haar vak. Hoe goed dat werkt? Lees vooral het verhaal van Linda Schilder, waarin zij vertelt waarom deze werkwijze zo goed werkt. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar klanten! Immers: we willen vooral de klant bijzonder maken.

Ons derde ingrediënt heet innovatie. Hoekstra en Van Eck Groep schuwt het ondernemen niet; als er iets is dat ons overtuigend onderscheid in de markt is het wel ons vermogen om innovaties te omarmen en te leren door gewoon te doen. Daarom bieden wij al tijden 3D bezichtigingen aan, fullcolour on- en offline presentaties voor alle huizen en een eigen app met dagelijkse updates voor de communicatie met onze klanten. Al die ingrediënten bij elkaar maakt ons onder andere de meest verkopende makelaar van Nederland.

Linda Schilder

Wat is je functie
NVM aankoopmakelaar

En wat doe je als aankoopmakelaar?
Ik bespreek de woonwensen met klanten die een huis zoeken. Deze voer ik in onze zoeksystemen in en met deze data en kennis van de markt selecteer ik woningen voor ze. En als ze eenmaal een woning hebben gevonden die ze leuk vinden, dan ‘mag’ ik mee als aankopend makelaar. Mijn taak is dan de beste prijs en voorwaarden eruit te halen voor mijn klant. Ook let ik erop dat de klanten geen kat in de zak kopen door flink door te vragen in de onderhandelingen en het huis nauwkeurig te inspecteren. Ik zorg ervoor dat alles goed geregeld word en het aankopen op rolletjes loopt.

> Lees mijn verhaal

Linda Schilder

Vacatures

CommerciŽle Binnendienstmedewerker Verzekeringen Purmerend
Verzekeringen

24-32 uurcommercieel medewerker, commercieel binnendienst, binnendienstmedewerker, verzekeringen, verzekering, assurantien, hoekstra en van eck, hve, parttime, purmerend, noord holland
Makelaar Breda
Makelaardij

40 uur per weekmakelaar, hendriks, hoekstra en van eck, vivantus, verkopen, breda
KRMT / RM RT Makelaar Arnhem
Makelaardij

40 uurkrmt, rm, rt, rmrt, arnhem, makelaar, vivantus, petra de kleermaeker, fulltime
Senior Intern accountmanager Service Centrum Hypotheken Purmerend
Hypotheken

32-40 uuraccountmanager, senior, ervaren, commercieel, binnendienst, hypotheken, hoekstra en van eck, hypotheekshop, purmerend, omgeving amsterdam
Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekcriteria

Bekijk alle 8 vacatures

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep