Menu

Talent in de eigen gelederen

De directie van de Hoekstra en Van Eck Groep wordt sinds 1 januari 2018 gevormd door twee talentvolle, ervaren jonge managers uit de eigen organisatie: Steven Lagerweij (Algemeen Directeur) en Rob Arts (Commercieel Directeur). Met volop talent in de eigen gelederen biedt de groep graag perspectief op doorgroeien en zet blijvend in op behoud van ervaren krachten.

Steven Lagerweij (Algemeen Directeur) en Rob Arts (Commercieel Directeur)

Loopbaan binnen de groep
Algemeen Directeur Steven Lagerweij startte in 2007 bij de Hoekstra en Van Eck Groep als stagiair tijdens zijn studie Management, Economie en Recht in Haarlem waarna hij als makelaar in de buitendienst ging werken. Vanaf 2013 was hij als regiomanager verantwoordelijk voor de aansturing van 14 Hoekstra & van Eck kantoren. In 2017 werd Steven benoemd tot Algemeen Manager en medeverantwoordelijk voor de aansturing van 24 Hendriks- en Hoekstra & van Eck vestigingen.

Commercieel Directeur Rob Arts startte net als Steven in 2007 als makelaar bij Hendriks Makelaardij na zijn studie Bedrijfseconomie. In 2012 werd hij kantoorleider van Hendriks makelaardij te 's Hertogenbosch. Vanaf 2014 was hij als regiomanager verantwoordelijk voor de aansturing van 10 Hendriks kantoren. In 2017 werd Rob benoemd tot Commercieel Manager van de Hoekstra en Van Eck Groep en medeverantwoordelijk voor de aansturing van 24 Hendriks- en Hoekstra & van Eck vestigingen.

Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep