Menu

Visie op de toekomst

Hoekstra en Van Eck Groep heeft een groeiambitie. Met daadkracht, op een transparante en innovatieve wijze wil de groep blijvend kwaliteit bieden en dichtbij haar klanten staan. Dat betekent dat we enerzijds blijvend intern willen groeien: door meer specialisatie, te investeren in vakkennis, specialisaties te benutten en ruimte te bieden aan eigen ondernemerschap binnen bewezen kaders.

Extern hebben we de ambitie ons werkgebied te vergroten. Mensen die eenzelfde ambitie hebben, buiten ons huidige werkgebied wonen en werken, en de beleving van de klant in alles vooropstellen zijn altijd welkom om onze groep te versterken.

Linda Schilder

Wat is je functie
NVM aankoopmakelaar

En wat doe je als aankoopmakelaar?
Ik bespreek de woonwensen met klanten die een huis zoeken. Deze voer ik in onze zoeksystemen in en met deze data en kennis van de markt selecteer ik woningen voor ze. En als ze eenmaal een woning hebben gevonden die ze leuk vinden, dan ‘mag’ ik mee als aankopend makelaar. Mijn taak is dan de beste prijs en voorwaarden eruit te halen voor mijn klant. Ook let ik erop dat de klanten geen kat in de zak kopen door flink door te vragen in de onderhandelingen en het huis nauwkeurig te inspecteren. Ik zorg ervoor dat alles goed geregeld word en het aankopen op rolletjes loopt.

> Lees mijn verhaal

Linda Schilder
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep