Menu

Visie op de toekomst

Hoekstra en Van Eck Groep heeft een groeiambitie. Met daadkracht, op een transparante en innovatieve wijze wil de groep blijvend kwaliteit bieden en dichtbij haar klanten staan. Dat betekent dat we enerzijds blijvend intern willen groeien: door meer specialisatie, te investeren in vakkennis, specialisaties te benutten en ruimte te bieden aan eigen ondernemerschap binnen bewezen kaders.

Extern hebben we de ambitie ons werkgebied te vergroten. Mensen die eenzelfde ambitie hebben, buiten ons huidige werkgebied wonen en werken, en de beleving van de klant in alles vooropstellen zijn altijd welkom om onze groep te versterken.

Bas Wildeman

Wat is je functie?
Makelaar RMT Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wat maakt het vak voor jou interessant?
Het makelen is gewoon een fantastisch vak en zeker in deze tijd van mooie uitdagingen. Mijn doel is altijd de verkopers de beste prijs te laten krijgen voor hun woning. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en geduld, zowel van de verkopende partij als van ons als makelaardij. Gelukkig zoekt Hendriks Makelaardij structureel naar verbeteringen van haar dienstverlening, zet volop in op innovatie en faciliteert haar makelaars op alle benodigde vlakken.

Lees mijn verhaal

Bas Wildeman
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep