Menu

Visie op de toekomst

Hoekstra en Van Eck Groep heeft een groeiambitie. Met daadkracht, op een transparante en innovatieve wijze wil de groep blijvend kwaliteit bieden en dichtbij haar klanten staan. Dat betekent dat we enerzijds blijvend intern willen groeien: door meer specialisatie, te investeren in vakkennis, specialisaties te benutten en ruimte te bieden aan eigen ondernemerschap binnen bewezen kaders.

Extern hebben we de ambitie ons werkgebied te vergroten. Mensen die eenzelfde ambitie hebben, buiten ons huidige werkgebied wonen en werken, en de beleving van de klant in alles vooropstellen zijn altijd welkom om onze groep te versterken.

Nelleke Vogels

Wat is je functie?
Commercieel binnendienst medewerker

Vertel eens wat je doet?

Ik ben de spin in het web op kantoor. De steun en toeverlaat van de makelaars die op dit kantoor werken. Alle administratieve werkzaamheden en ook de 'minder sexy dingen' (zo noemen wij dit gekscherend op kantoor) verzorg ik, zoals voorraadbeheer van bijvoorbeeld de koffiebonen en al het drukwerk, het kantoor netjes houden, etalage up to date houden etc. Kortom: alles zo goed mogelijk op rolletjes laten lopen, voor zowel de klanten als mijn collega's! Zo kunnen de makelaars zich richten op wat voor hen belangrijk is: verkopen/aankopen van woningen! 

> Lees mijn verhaal

Nelleke Vogels
Team Hoekstra en van Eck Groep Team Hoekstra en van Eck Groep